Ledig lokale på Høvleriet

Ledig lokale på Høvleriet

| Til leie

Vi søker etter nye leietakere til dette sjarmerende lokalet på Høvleriet i Halden.

Her er vi i gang med å redusere antall bærebjelker, senke gulvet og pusse opp slik at det blir ett tipp topp moderne lokale for akkurat din bedrift.   Lokalet er på ca 1000 kvm og kan brukes til f.eks. butikk og lager.  Kanskje du ønsker lokale til både utsalg og netthandel?

På Høvleriet omsettes det for ca 500 millioner i året og på nabotomta ligger byens eneste kjøpesenter med tilsvarende omsetning. Her er det mye folk innom hver dag så mulighetene for høy omsetning er absolutt til stede.

Lokalet ligger i 1. etasje og har felles inngang med Fagmøbler.  Det er ett sjarmerende lokale med originale bærekonstruksjoner og litt lavere takhøyde.  Utstillingslokaler i front av lokalet og gratis kundeparkering rett på utsiden.

Ta kontakt for visning, pris og mer informasjon om muligheter for tilpasning av lokalene slik at de passer ditt formål.

Type bygg: Næring
Bruttoareal: 5160 kvm
Ferdigstilt: 2014

Leietakere:
Fagmøbler
Montér
Møbelringen
Clas Ohlson
NLM Gjenbruk
Låsservice

Kontaktinformasjon

Trond Østby
Tlf: 90 17 99 00
Epost: trond@ostbyeiendom.no

Del siden:

Nettsiden utviklet av GP Media